Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Kája 25.08.2024

Přidávám do polévek (bramborových, zeleninových) dorůžova osmažené droždí. Dodá polévkám výbornou chuť. Také dělám výbornou drožďovou pomazánku.

Avatar
čaroděj. 19.08.2024

Pravidelně střídám droždí se se zažívací sodou,jeden den trochu droždí,a další půl lžičky sody,zapiji trochou vody.Kosmetiku nedělám-jsem chlap.To je potřebné pro ženy.

Avatar
Marcela 19.08.2024

maska na vlasy se dává před umytí vlasů nebo po?

Avatar
Marie 18.08.2024

Používám na pečení,výborná kvasnicová polévka,pomazánka. Vyrábíme hnojivo pro muškáty a zeleninu.

Avatar
Marie Karásková 18.08.2024

Droždí používám velmi často.Na pečení,pomazánku

Avatar
Fanda 18.08.2024

Nejlepší je česká kosmetika Monlevur, vše s kvasnicemi!

Avatar
Micina 18.08.2024

Občas na pečení (cca 1x za qartál), častěji s rozemletými skořápkami jako hnojivo 🤭

Avatar
Marie 18.08.2024

Droždí samotné nejím ,jen používám při pečení buchet,koláčů atd....

Avatar
Zdena 18.08.2024

Masky z droždí jsou dobré,také se přidavají do smažených vajíček.

Avatar
Monika 17.08.2024

Já jím droždí k snídani, obědu a k večeři. Ke svačině taky. Zdraví Monika

Avatar
Jana 17.08.2024

mnoho let jim denně droždí Ale jen vážené, každý den ke snídani kousek a je výborné zapijete čajem. Každému doporučuji jde jen se na to zvyknout Zdraví Jana

Avatar
Marty Jana 18.08.2024

A k čemu je to dobré, jíst droždí? Má to nějaký účinek?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba