Prostreno.cz

Komentáře k článku

Jiri dnes 7:40

A kdyz jim tucna jidla.ale k tomu syrovou zeleninu,tak co?Dobre/spatne?Vahu si drzim stejnou.

IRA včera 19:13

JÁ MĚLA NÁDOR V 50. VÁŽILA JSEM 63 A VE FAST FOODU JSEM V ŽIVOTĚ NEBYLA.

Mekáč včera 11:32

At zije U.S.A.

Prdaduch včera 11:30

Miluji kfc

Natalie včera 8:52

Nejdřív do provozu... Stovky KFC, McDonald. V každém OC celé patro jenom "zdravé" smažene, smažene, smažene... Sami sobě "objednávka" hrobnika... A teprve "nějaké problémy"...

Honza včera 7:09

dobrou prevencí je pravidelná kolonoskopie a kontrola případných polypů. odkud se berou vlastně nikdo neví, někdo říká červené maso, někdo stres, někdo genetika, někdo špatně nastavená hlava a myšlení, někdo střevní biom a bakterie.. kdo ví?........

Lubajs včera 0:28

Stres je jen spouštěč rakovin. Prvotní důvod jsou nekvalitní potraviny plné náhražek a chemie.

Karel 02.07.2024

Líbí se mi, jak všichni v anketě na konci článku lžou jak červení psi😁

Josef Škorník 02.07.2024

Vážená paní,za takové články bych posílal rovnou do vězení!! Nikdo na světě neví proč se nádory tvoří,ale vy to víte. Bravo!! V životě jsem se takto nestravoval, nekouřím nepiju. Genetické vyšetření vyloučilo vrozenou dispozici a přesto jsem onemocněl. Opravdu vás baví chytračit na úkor onkologických pacientů?? Je to opravdu smutné.

Josef Josef Škorník 02.07.2024

Musím s vámi souhlasit. Manželka na tom byla zrovna tak, stravovaní jen doma bez všeho, co pisatelka píše. A opravdu nikdo nezjistí z čeho nádory a rakovina vzniká.

marie Josef Škorník 02.07.2024

Nikdy jsem se ani s mou rodinou nestravovali ve fastfoodech, ani v žádných pizzeriích, jedli jsme domácí zdravá jídla, zeleninu, drůbež, libová masa, ořechy, vlákninu a přesto jsem onemocněla. Myslím si, že všechny tyto vážné nemoci se objevují po trvalém stressu z jakýchkoliv důvodů, kdy člověk nemůže po delší dobu z tohoto !vlaku! vystoupit.

Jiřina Josef Škorník dnes 7:07

Souhlas.Z čeho pak mají rakovinu úplně malé děti ,které fastfood ani neznají.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat