Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Jiří dnes 15:22

Uchovávám brambory v pytících zembag s kmínovou silicí. vydrží až do dalších brambor na uskladnění.

Avatar
Cyril dnes 10:36

Krásným bramborám z obchodních řetězců nevěřím

Avatar
gaston dnes 0:27

tak pokud to sežerete i s těma klíčkama ...

Avatar
Sláva včera 23:45

Lepší než chemicky ošetřené proti klíčení...díky nechci...

Avatar
Pavel včera 22:20

A co ty brambory z obchodu, ošetřené chemickým retardérem klíčení?Ty jsou asi zdravější...

Avatar
zdeněk trojan včera 22:10

Ale to hlavní jste zde neuvedli. Vysokou teplotou (varem) se solanin zničí. Další tendenční článek. Vy si myslíte, že brambory z Lidlu, co nemají klíčky tyto nikdy neměly nyní na jaře? Ale měly, jen na prodejně jsou již odstraněny.

Avatar
vapanc včera 22:09

Po oloupání a odstranění případných zelených míst na bramborách,konzumuje moje rodina tyto brambory asi 80 let a NIKDY žádný problém!!Holt bu bu bu!

Avatar
Radim Kelner včera 21:53

Nejhorší smrt je z vyděšení.

Avatar
Bronislava Radim Kelner včera 22:37

Přesně tak 👍

Avatar
máte naprostou pravdu ,podobná zkušenost Radim Kelner dnes 9:33

máte naprostou pravdu ,podobná zkušenost

Avatar
Petr Navrátil včera 21:33

Riziko naklíčení brambor řeším tak že jich kupují vždy jen tolik aby se mi vešly do jednoho chladicího boxu v ledničce tam při teplotě kolem 5 stupňů nikdy nevyklíčí. Podobně tak bráním i vyklíčení cibule. To co se o naklíčených bramborách píše je pravda ale vyhazujte je když jsou nyní tak drahé. Pořádně je před vařením oškrabat a jíst jen normální porci. Malým dětem raději uvařit pro jistotu něco jiného.

Avatar
vašek včera 21:22

Postřik brambor proti klíčení je zdravější? Když chce někdo kritizovat naklíčené brambory k jídlu, měl by říci co pomůže, stačí klíčky ostrouhat. Dnes se z toho dělá věda, tak se to dělalo desítky let. Mají to vědou podložené? Spíš plky.

Avatar
Alena včera 21:08

To je ale hovadina,děda a babička je udřízli a problém nikdy neměli.Oba se dožili víc jak 85,děda 91 tak zase keci !!!

Avatar
Bronislava 👍👍👍 Alena včera 22:42

100% pravda

Avatar
Anonym včera 20:53

a víte co je kmin a k čemu slouží

Avatar
Petr Navrátil Anonym včera 21:39

zásada je nevařit naklíčené brambory ve slupce ale pořádně je oškrábat pak nehrozí zdravotní potíže.

Avatar
Mižu včera 20:47

Jdite do prdele, naklíčený herteple už žeru několik let a žádný problémy nemám. By mně zajímalo kolik vám platí obchodní řetězce za to, že píšete takový kraviny😎

Avatar
Petr Lysak včera 20:33

Časem jsou naklíčené všechny i ty dobře uskladněné, stačí dobře oškrábat a je po problému. Pisatel o tom nic neví a pokud si mysli, ze v obchodě jsou bez klíčků, je vedle jako jedle. Jen je někdo ocistil

Avatar
Bronislava 👍👍👍 Petr Lysak včera 22:43

Přesně tak 👍

Avatar
Eva Hanušová včera 20:27

Zase bláboly

Avatar
Josef včera 19:30

Bože, to jsou kydy. Kolik lidí se už prokazatelně otrávilo po požití brambor s odstraněnými klíčky? Stejně nebezpečná jsou i zelená rajčata a přesto se konzervují a dostanete je na talíř. Běžný výskyt solaninu v hlízách brambor je naprosto neškodný. Pisálku jste trapný/á. Pokud používáte AI, tak si alespoň něco o tématu přečtěte. Tedy, pokud umíte číst a chápete psaný text. O čemž se dá pochybovat.

Avatar
Max včera 19:09

Od jakteziva se klíčky utrhly a bylo. Nechápu že se stim někdo zabývá

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba