Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Rozdíly mezi typy sušených kvasnic nepodceňujte
Ziju v UK od 2004 a do koronaviru asi 03/2020 jsem pouzival k peceni jen suche drozdi v plechovce-oba 2 druhy,takze mam velike zkusenosti.Toto drozdi je pohodlne, skladne,velmi drahe 10-20 liber za kilo,netlaci na cas spotreby a nektere druhy peciva-kolace je ok.Ale na chleba,bagety,rohliky atd je toto drozdi primo tragicke,ikdyz pouzivam stejne postupy.Testo po upeceni neni tak prijemne nadychane jako s cerstvym drozdim.A tu se dostavam k cerstvemu,toto rychleji kyne(15 minut?no prob)U sucheho 30-40 minut,pokud to nevystavite nekde to predehrate trouby atp.U cerstveho hned po vytazeni z lednice a zalitim studene tekutiny ihned reaguje,zajimave.A diky koronaviru sem nasel na netu prodejnu v Manchster neco jako male Makro.Nemaji male baleni42g,ale kilove.To mi ale nevadi,protoze???Cena je oproti vyse zminenemu je obrovska propast a to 2.49 liber/kg.Takze uz jen cerstve a do pripadne zalohy susene.Zdaaaar.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama