Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Jak nahradit bílky nebo celé vajíčko? Zkuste trik jménem aquafaba
Zajímavý článek, ale jde dost proti tomu, co jsme si do dneška myslel, a to sice, že cizrna, fazoce a další luštěniny jsou za syrového stavu těžce ztravitelné a proto se máčejí, aby se z nich dané antinutriční látky vyplavily. No a teď si z toho budeme šlehat sních. Super :-)
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama