Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
kamila76 29.10.2020

na to si musím dát pozor

Avatar
Jakubowská Pavla 25.09.2020

Peču stále a rozdávám po sousedech,za drobnou pomoc i z radosti,že jim chutná .Nejraději peču z kynutého ,které mladá děvčata moc neumí.Srdečně zdraví prababička.

Avatar
Wi 19.08.2020

Pořád peču, vařím, dobré recepty ráda uvítám. Mám 3 syny tak je vše namně. Díky Wiwien.

Avatar
jana 18.08.2020

ja kolace nepotiram vajickem namacim je v oleji a jsou mekke, u nas bohuzel nevydrzi a hned jsou snedene

Avatar
jindra 18.08.2020

Až koláče upeču ještě teplé je potřu, trochu mléka a lžíci rumu a kousek másla zahřeju a potírám zůstanou vláčné i několik dnů

Avatar
Zdeňka 18.08.2020

Do kynutých těst přidávám trochu majolky, vydrží dlouho vláčné, pokud tak dlouho vydrží 😃

Avatar
Milada 18.08.2020

jako tuk přidávám olej, těsto je vláčné

Avatar
dasas 18.08.2020

Mám klasický recept na kynuté těsto a nikdy není vysušené i bez jogurtu, brambor, tvarohu atd atd

Avatar
růžena 18.08.2020

kynuté těsto se lžicí jogurtu či zákysu a křehké i se dvěma lžícemi marmelády a super výsledek

Avatar
stanislava 18.08.2020

nejvláčnější kynuté těsto je když přidáte vařenou branboru při zadělávání těsta

Avatar
Zdenka K. 17.08.2020

Základem vláčného těsta , aby nebyly koláče SUCHÉ a v krku vás nic neškrábalo a nedusilo,je OLEJ. To znamená,do těsta jen olej,ani máslo,ani šlehačku. Olejové těsto je nejlepší a výborně se s ním pracuje. Vyzkoušejte a poznáte to sami.

Avatar
zdena Zdenka K. 17.08.2020

to je pravda. Také používám. Zkuste a dáte mi za pravdu.

Avatar
Maruška Zdenka K. 18.08.2020

Taky dávám olej ,nebo sádlo napůl s máslem.

Avatar
helka Zdenka K. 18.08.2020

Také dávám olej

Avatar
Oli Ori 17.08.2020

Je hrozné podívat se na koláčové typy v plavkách.

Avatar
Jana 17.08.2020

Nejlepší je potřít ještě teplé koláčky rozpuštěným máslem s rumem. Krásně voní a i třetí den jsou měkké,ale většinou se sní hned první den.

Avatar
Maruška Jana 18.08.2020

Dělám u všech kynutých těst po upečení.

Avatar
Marie Jana 18.08.2020

Delam mnoho let, nikdy nepotiram rozslehanym vajickem pred pecenim, ihned po vyndani z trouby, na horke, potru rozpustenym maslem s rumem. Krehounky okraj, a jeste za 2 dny vlacny, neoschly.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba