Prostreno.cz

Chřest s ředkvičkou

Jednoduchý recept pro přípravu chřestu. Připravte si typicky jarní salátek.

28.04.2011 lanvin
25min

15min příprava

10min vaření

331 kJ / 79 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný chřest dejte do osolené vařící vody. Vařte 3-5 minut. Chřest překrojte a podélně nakrájejta na 5 cm kousky.
  2. Omyté ředkvičky nakrájejte na plátky a pak na proužky. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte chřest, pocukrujte a lehce posypte pepřem. Prohřívejte 5 minut.
  3. Dejte na talíř a posypte ředkvičkama.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,67 g
  • Sacharidy:

    21,94 g
    • Cukry:

      10,58 g
  • Tuky:

    37,52 g
  • Vláknina:

    10,60 g

Aktivita pro spálení:

112 kcal
14

minut jízdy na kole

10

minut běhu

33

minut uklízení





Podobné recepty

Omeleta s chřestem

(33 hlasů)
35min
662 kJ

Chřest s těstovinou

(29 hlasů)
40min
812 kJ

Rychlý salát z chřestu

(23 hlasů)
20min
903 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

ředkvičky

16 kcal / 100g
B1,1 g
S3 g
T0,1 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chřest s ředkvičkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba