Prostreno.cz

Vepřová pečeně s červeným zelím

Kombinace červeného zelí, jablka a brusinek je vynikající. S vepřovým masem – skvělý oběd.

23.07.2020 sun
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

558 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Maso osolte, opepřete a potřete hořčicí.
  3. Maso položte do malého pekáčku vymazaného olejem, podlijte ho vývarem a přikryté pečte v troubě doměkka.
  4. V rendlíku na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přisypte zelí, nakrájené jablko a brusinky. Duste, až je zelí měkké. Podle potřeby podlijte zelí malým množstvím vody. Dochuťte solí a pepřem. Maso podávejte nakrájené na plátky s červeným zelím.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    219,56 g
  • Sacharidy:

    115,58 g
    • Cukry:

      23,87 g
  • Tuky:

    148,60 g
  • Vláknina:

    9,40 g

Aktivita pro spálení:

735 kcal
91

minut jízdy na kole

70

minut běhu

219

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

čerstvé červené zelí

34,1 kcal / 100g
B1,24 g
S6,79 g
T0,21 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová pečeně s červeným zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba