Prostreno.cz

Pstruh na másle se zázvorem

Čerstvé pstruhy pečte co nejkratší dobu; stačí jen tak, aby se jemné maso při vpichu vidličkou k páteři začalo oddělovat od kostí.

23.07.2020 sun
40min

20min příprava

20min vaření

704 kJ / 168 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo.
  2. Pstruhy osolte, dovnitř vložte plátky citrónu, větvičku tymiánu a větvičku rozmarýnu.
  3. Ryby položte do pánve s máslem a olejem. Přidejte větvičku tymiánu, větvičku rozmarýnu a ryby posypte drobně nakrájeným zázvorem a citronovou kůrou.
  4. Ryby opečte z obou stran (z každé strany přibližně 8-10 minut).
  5. Před podáváním pokapejte ryby citronovou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    66,91 g
  • Sacharidy:

    58,96 g
    • Cukry:

      11,16 g
  • Tuky:

    134,36 g
  • Vláknina:

    16,90 g

Aktivita pro spálení:

811 kcal
101

minut jízdy na kole

77

minut běhu

242

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh na másle se zázvorem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba