Prostreno.cz

Vepřové kotlety na tymiánu

Lístečky tymiánu krásně maso i žampióny provoní. Hořčice a česnek skvěle maso dochutí.

05.08.2020 sun
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

738 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Kotlety osolte, potřete je česnekem a hořčicí.
  2. Pak opatrně maso obalte v hladké mouce.
  3. Maso zprudka opečt z obou stran v pekáčku na oleji.
  4. K masu přisypte nakrájenou šalotku, maso podlijte vývarem a duste v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 45 minut.
  5. Pak maso posypte tymiánem, přidejte nakrájené žampióny a maso dejte zpět do trouby. Neodkryté pečte doměkka.
  6. Do vypečené omáčky vmíchejte studené máslo.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    214,08 g
  • Sacharidy:

    311,26 g
    • Cukry:

      36,58 g
  • Tuky:

    162,16 g
  • Vláknina:

    34,03 g

Aktivita pro spálení:

944 kcal
118

minut jízdy na kole

89

minut běhu

281

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 1 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety na tymiánu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba