Prostreno.cz

Chalupářské kuře

Jednoduchý recept na přípravu kuřete. Vše připravíte v jednom rendlíku. Hlavní složkou je kuře, zelenina a víno.

25.09.2020 lentilka
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

674 kJ / 161 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné houby, očištěnou mrkev a celer nakrájejte na plátky. Slaninu nakrájejte na kostky, oloupaný česnek nakrájejte na plátky.
  2. Naporcované kuře osolte, opepřete a kousky masa obalte v hladké mouce.
  3. Ve větším rendlíku, nebo kastrolu opečte na rozehřátém oleji kuřecí kousky spolu s anglickou slaninou. Přidejte česnek, celer, mrkev, houby a hrášek.
  4. Vše zalijte vínem, vývarem a duste, až je maso měkké.
  5. Před podáváním ozdobte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    114,93 g
  • Sacharidy:

    284,05 g
    • Cukry:

      27,75 g
  • Tuky:

    130,54 g
  • Vláknina:

    28,87 g

Aktivita pro spálení:

493 kcal
61

minut jízdy na kole

46

minut běhu

147

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

30min
(19 hlasů)

Palačinky

30min
(2 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chalupářské kuře

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba