Prostreno.cz

Rybí filety na bazalce

Snadná úprava, lahodná chuť. Ryba restovaná na másle s bazalkou a citronovou šťávou. Můžete použít téměř jakýkoli druh bílé ryby.

13.10.2020 sun
55min

20min příprava

35min vaření

1590 kJ / 380 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby z obou stran osolte a obalte je v hladké mouce.
  2. V pánvi na rozehřátém másle s olejem ryby z obou stran orestujte, přibližně 5-8 minut z každé strany, záleží na druhu ryby a velikosti porcí.
  3. Ryby vyndejte na talíř.
  4. Do stejné pánve přidejte citronovou šťávu, vývar, chilli vločky a směs přiveďte k varu.
  5. Snižte přívod tepla a postupně za stálého míchání přidávejte po kostkách studené máslo.
  6. Nakonec vmíchejte nakrájenou bazalku.
  7. Do omáčky vložte porce ryby a vše spolu prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    164,90 g
  • Sacharidy:

    109,76 g
    • Cukry:

      8,55 g
  • Tuky:

    774,17 g
  • Vláknina:

    4,52 g

Aktivita pro spálení:

1975 kcal
246

minut jízdy na kole

188

minut běhu

589

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Treska

82 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T0,41 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filety na bazalce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba