Prostreno.cz

Kuřecí stehna na červeném víně

Kuřecí maso s červeným vínem a žampióny je rychlý a jednoduchý způsob přípravy klasického francouzského jídla.

23.11.2020 lentilka
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

605 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli a česnek.
  2. Přidejte kuřecí stehna a opečte je všech stran.
  3. K masu nasypte na plátky nakrájené žampióny, osolte, opepřete, podlijte vývarem, vínem a duste doměkka.
  4. První polovinu dušení duste přikryté, pak maso odkryjte a duste doměkka.
  5. Měkké maso posypte petrželkou.
  6. Podávejte nejlépe s těstovinou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    178,11 g
  • Sacharidy:

    53,28 g
    • Cukry:

      9,22 g
  • Tuky:

    135,16 g
  • Vláknina:

    6,44 g

Aktivita pro spálení:

496 kcal
62

minut jízdy na kole

47

minut běhu

148

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Kuřecí stehna

215 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T9 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g

Kuřecí vývar

27 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí stehna na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba