Prostreno.cz

Kuřecí čtvrtky s pórkem a houbami

Šťavnaté kuřecí maso , pečené se zeleninou a žampiony.
27.01.2021 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

606 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C .
  2. Pekáček , nebo zapékací misku vymažte olejem.
  3. Pórek nakrájejte na plátky a nasypte ho na dno vymazané misky,nebo pekáčku.
  4. Přisypte nakrájenou papriku,nakrájený česnek a na plátky nakrájené žampióny.
  5. Směs pokapejte máslem,jemně osolte a promíchejte.
  6. Kuřecí čtvrtky osolte,posypte je mletou paprikou a uložte je na zeleninu.
  7. Vše podlijte vývarem a přikryté duste v předehřáté troubě doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    122,05 g
  • Sacharidy:

    41,37 g
    • Cukry:

      9,30 g
  • Tuky:

    106,20 g
  • Vláknina:

    5,82 g

Aktivita pro spálení:

479 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

142

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Červená paprika

31,3 kcal / 100g
B0,9 g
S6,65 g
T0,13 g

sterilovaný žampión

22 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g

Bílá paprika

31 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,2 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí čtvrtky s pórkem a houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba