Prostreno.cz

Rybí filé se sušenými bylinkami

Snadná úprava,lahodná chuť. Ryba restovaná na másle se směsí provensálského koření . Můžete použít téměř jakýkoli druh bílé ryby .
28.01.2021 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

922 kJ / 220 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby z obou stran osolte a obalte je v hladké mouce.
  2. V pánvi na rozehřátém másle s olejem ryby z obou stran orestujte, přibližně 8-10 minut z každé strany , záleží na druhu ryby a velikosti porcí – během restování posypte ryby provensálským kořením a přidejte hrst rukoly.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    82,60 g
  • Sacharidy:

    86,38 g
    • Cukry:

      0,48 g
  • Tuky:

    66,32 g
  • Vláknina:

    3,38 g

Aktivita pro spálení:

325 kcal
40

minut jízdy na kole

30

minut běhu

97

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

provensálské koření

117,86 kcal / 100g
B4 g
S3 g
T16 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé se sušenými bylinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba