Prostreno.cz

Candát pečený s pestem

Ryba v kombinaci s pestem a houbami má šmrnc.

09.02.2021 sun
1h a 15min

30min příprava

45min vaření

770 kJ / 184 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200°C.
  2. Dno malého pekáčku vyložte pečícím papírem a potřete ho olejem .
  3. Na dno pekáčku rozprostřete na plátky nakrájené žampiony a nahoru položte osolené,porce ryby.
  4. Ryby potřete pestem a dejte je na 20 -30 minut do trouby - záleží na velikosti porcí ryby.
  5. Před podáváním posypte ryby strouhaným sýrem.

TIP:

K přípravě můžete použít jakoukoli oblíbenou rybu. Petrželové pesto: V mixéru rozmixujte = 1 svazek hladkolisté petrželky bez stonků, pouze lístky, 3 lžíce (zarovnané ) strouhaného parmazánu,1 stroužek česneku, 1 lžíci citronové šťávy, 2 lžíce nasekaných vlašských ořechů a 8 lžic olivového oleje .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,50 g
  • Sacharidy:

    10,50 g
    • Cukry:

      3,25 g
  • Tuky:

    66,18 g
  • Vláknina:

    4,00 g

Aktivita pro spálení:

164 kcal
20

minut jízdy na kole

15

minut běhu

48

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

petrželová nať

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

žampion dvouvýtrusný

30,2 kcal / 100g
B3,09 g
S4,01 g
T0,2 g

parmezán

392 kcal / 100g
B35 g
S3 g
T28 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát pečený s pestem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba