Prostreno.cz

Polévka z bílé ředkve

Bílá ředkev je skvělá zelenina , která má neomezené množství využití v kuchyni. Vyzkoušejte lehkou, jemně pikantní polévku .

23.02.2021 Mikeš
60min

15min příprava

45min vaření

76 kJ / 18 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou,nakrájenou cibuli nechte zesklovatět na rozehřátém másle.
  2. Oloupanou ředkev nakrájejte na kostky a přisypte ji k cibuli.
  3. Ředkev zalijte vodou , přisypte sypký vývar,přidejte tymián a vařte,až je ředkev měkká.
  4. Podle potřeby polévku dochuťte solí a pepřem .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,64 g
  • Sacharidy:

    30,10 g
    • Cukry:

      9,69 g
  • Tuky:

    25,00 g
  • Vláknina:

    8,30 g

Aktivita pro spálení:

75 kcal
9

minut jízdy na kole

7

minut běhu

22

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Čerstvý tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

ředkev

16 kcal / 100g
B1,5 g
S3 g
T0,1 g

vývar zeleninový sypký

0 kcal / 100g
B0 g
S0,7 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z bílé ředkve

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba