Prostreno.cz

Vepřová panenka ve smetanové omáčce se žampiony

Těstoviny s vepřovým masem jsou rychlé a chutné jídlo vhodné k obědu i večeři.

19.03.2021 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

684 kJ / 163 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu,uvařené těstoviny sceďte.
  2. Vepřové maso nakrájejte na kousky a zvolna je opečte v pánvi na oleji s máslem .
  3. Ve 150 ml vody rozmíchejte bio sypký vývar a škrobovou moučku.
  4. Takto připravený vývar ,smetanu a scezené žampiony přidejte k masu a duste doměkka.
  5. Maso podle chuti osolte a opepřete .
  6. Podávejte s těstovinou , hustě posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    205,61 g
  • Sacharidy:

    224,73 g
    • Cukry:

      15,90 g
  • Tuky:

    135,23 g
  • Vláknina:

    18,12 g

Aktivita pro spálení:

780 kcal
97

minut jízdy na kole

74

minut běhu

232

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka ve smetanové omáčce se žampiony

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba