Prostreno.cz

Treska ve smetanové omáčce

Jemné rybí maso zvýrazní smetanová omáčka s olivami a červenou paprikou.

22.04.2021 sun
45min

20min příprava

25min vaření

364 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce tresky osolte, opepřete a vložte do zapékací misky.
  2. Ryby posypte na plátky nakrájenou cibulí, přidejte překrojené olivy, na proužky nakrájenou papriku, oloupaný, překrojený česnek a nesekanou petrželku.
  3. Ve smetaně velmi důkladně rozmíchejte škrobovou moučku a smetanu přilijte k rybám.
  4. Takto připravené ryby dejte na 20-25 minut do trouby předehřáté na 180°C .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,82 g
  • Sacharidy:

    117,90 g
    • Cukry:

      12,43 g
  • Tuky:

    123,16 g
  • Vláknina:

    43,86 g

Aktivita pro spálení:

528 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

157

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Červená paprika

31,3 kcal / 100g
B0,9 g
S6,65 g
T0,13 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

Bílá cibule

0 kcal / 100g
B0,89 g
S7,68 g
T0,13 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska ve smetanové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba