Prostreno.cz

Vepřová panenka s fazolkami

Vepřová panenka s krémovou omáčkou a fazolkami.

24.05.2021 sun
1h a 45min

30min příprava

1h a 15min vaření

184 kJ / 43 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve smetaně rozmíchejte škrobovou moučku a sypký vývar .
  2. Smetanu nalijte do malého rendlíku , vmíchejte hořčici a vařte na mírném ohni 5 minut .
  3. Troubu předehřejte na 190 ° C .
  4. Maso osolte a v malém pekáčku na 3 lžících oleje opečte maso ze všech stran .
  5. K masu přisypte oloupanou,na plátky nakrájenou cibuli a oloupaný,nakrájený česnek.
  6. Maso podlijte vínem,přikryjte a duste v troubě doměkka. Ke konci dušení přidejte k masu připravenou omáčku.
  7. Očištěné fazolky nasypte do hrnce s osolenou vařící vodou a vařte je 5 minut.Pak fazolky sceďte,přelijte je studenou vodou a nechte dobře okapat.
  8. Okapané fazolky nasypte do pánve s olejem a máslem, přisypte nakrájené žampióny , lehce osolte a restujte za stálého míchání přibližně 10 minut.
  9. Měkké maso nakrájejte na plátky ,posypte pažitkou a podávejte s fazolkami .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,38 g
  • Sacharidy:

    165,99 g
    • Cukry:

      32,31 g
  • Tuky:

    84,03 g
  • Vláknina:

    44,30 g

Aktivita pro spálení:

465 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

138

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba