Prostreno.cz

Salát z hříbků jako předkrm

Připravte si předkrm z hříbků , je výborný . Artyčoková srdíčka a sušená rajčata mu dodají skvělou chuť.

13.07.2021 Mikeš
35min

20min příprava

15min vaření

994 kJ / 237 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné čerstvé hříbky vcelku , (nebo překrojené ) povařte v osolené vodě přibližně 15 minut.Poté hříbky sceďte a na sítku je důkladně propláchněte studenou vodou. Odstraníte tím případný houbový sliz.
  2. Studené , okapané houby nasypte do misky.
  3. Přidejte nasekaný česnek, dobře okapaná , nakrájená rajčata , nakrájená srdíčka artyčoku a olivy .
  4. Přidejte olej, ocet balsamico , chilli vločky a vše lehce promíchejte.
  5. Podle chuti salát lehce osolte.
  6. Nechte v chladu 30 minut odpočinout.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,22 g
  • Sacharidy:

    145,72 g
    • Cukry:

      108,16 g
  • Tuky:

    114,03 g
  • Vláknina:

    18,08 g

Aktivita pro spálení:

387 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

115

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z hříbků jako předkrm

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba