Prostreno.cz

Pečený okoun

Příprava ryb je většinou velmi rychlá . Ryby ovoní bylinky , šalotka a česnek .

14.07.2021 sun
60min

25min příprava

35min vaření

2572 kJ / 614 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Do vymazané zapékací misky nasypte oloupanou , nakrájenou šalotku.
  2. Filety okouna opláchněte , osolte je z obou stran a položte je na šalotku .
  3. Ryby posypte česnekem , nakrájenými bylinkami , na každou porci ryby položte silnější plátek másla a dejte je péct do trouby předehřáté na 180° C .
  4. Pečte podle velikosti ryby 30 -35 minut.
  5. Před podáváním pokapejte ryby citronovou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    4,46 g
  • Sacharidy:

    11,69 g
    • Cukry:

      4,61 g
  • Tuky:

    336,48 g
  • Vláknina:

    1,38 g

Aktivita pro spálení:

751 kcal
93

minut jízdy na kole

71

minut běhu

224

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečený okoun

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba