Prostreno.cz

Bramborové noky se špenátem

Smažené bramborové noky se sušenými rajčaty , bílými fazolemi a špenátem .Příprava nezabere více než 45 minut.

23.08.2021 sun
40min

15min příprava

25min vaření

949 kJ / 226 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje - na středně vysokou teplotu.
  2. Do pánve nasypte noky a rozdělte je , aby nebyly slepené .
  3. Jemně je osolte , opepřete a na mírném ohni je opečte do zlatova.
  4. Noky vyndejte děrovanou lžíci do misky.
  5. Na stejnou pánev přidejte lžíci másla , přidejte nakrájené žampiony a za občasného míchání duste 10 minut.
  6. K houbám přidejte opečené noky , scezené , propláchnuté fazole , rajčata a špenát . Pokud je třeba přidejte ještě lžíci másla , podle chuti osolte a míchejte , až špenát zavadne.
  7. Podávejte posypané rozdrobeným sýrem.

TIP:

Bramborové noky koupíte jako polotovar , nebo si je můžete připravit z bramborového těsta doma .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,72 g
  • Sacharidy:

    192,96 g
    • Cukry:

      137,99 g
  • Tuky:

    212,76 g
  • Vláknina:

    26,50 g

Aktivita pro spálení:

693 kcal
86

minut jízdy na kole

66

minut běhu

206

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bramborové noky se špenátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba