Prostreno.cz

Pikantní vepřová panenka

Grilovacích a marinovacích omáček které si můžete koupit je nepřeberné množství . Připravte si domácí , bez barviv a éček.

24.08.2021 lentilka
30min

15min příprava

15min vaření

496 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso položte do nízké , rovné misky .
  2. V malé misce prošlehejte všechny ingredience na marinádu a maso marinádou přelijte.
  3. Maso nechte několik hodin marinovat , několikrát během marinování maso otočte.
  4. Maso vyjměte z marinády a za občasného otáčení je grilujte přibližně 15 minut , případně malinko déle – podle velikosti masa.
  5. Po grilování nechte maso 5 minut odležet , ještě trochu dojde .
  6. Maso osolte podle chuti až po grilování .

TIP:

Tamari se vyrábí z přirozeně bezlepkových surovin. Oproti obyčejný levným „sójovým omáčkám“ tamari neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    0,44 g
  • Sacharidy:

    14,25 g
    • Cukry:

      10,95 g
  • Tuky:

    0,01 g
  • Vláknina:

    0,30 g

Aktivita pro spálení:

32 kcal
4

minut jízdy na kole

3

minut běhu

9

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)

Pečené kuřecí paličky

1h a 10min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba