Prostreno.cz

Vepřové kostky dušené na bílém víně

Šťavnaté vepřové maso dušené s bílým vínem , žampiony a sušenými bylinkami.

09.09.2021 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

916 kJ / 218 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky osolte je a opepřete.
  2. Maso obalte v hladké mouce a opečte ho spolu s nakrájenou cibuli v hrnci na oleji.
  3. Přidejte očištěné , nakrájené žampiony, vývar , víno , rozmarýn a tymián.
  4. Maso přikryjte a duste doměkka .
  5. Nakonec zahustěte instantní jíškou a vmíchejte nakrájenou petrželku .
  6. Nejlepší příloha jsou těstoviny , nebo bramborová kaše.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,30 g
  • Sacharidy:

    231,36 g
    • Cukry:

      0,30 g
  • Tuky:

    80,30 g
  • Vláknina:

    12,50 g

Aktivita pro spálení:

465 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

138

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

žampion dvouvýtrusný

30,2 kcal / 100g
B3,09 g
S4,01 g
T0,2 g

jíška

500 kcal / 100g
B5 g
S40 g
T50 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kostky dušené na bílém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba