Prostreno.cz

Hovězí maso s fazolemi

Jídla z jednoho hrnce jsou velmi vděčná. Při vaření se chutě všech ingrediencí krásně prolnou a výsledkem je výtečné jídlo.

21.09.2021 lentilka
3h a 0min

30min příprava

2h a 30min vaření

606 kJ / 144 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Fazole slijte a propláchněte je vodou.
  2. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte na plátky .
  3. Slaninu nakrájejte na kostičky .
  4. Maso nakrájejte na kostky .
  5. V hrnci na lžíci oleje krátce opečte slaninu.
  6. Přidejte maso , cibuli a na mírném ohni , za stálého míchání , restujte 2-3 minuty.
  7. Přidejte vývar , bobkový list , česnek , tymián ,pepř a sůl .
  8. Přikryté duste ,až je maso měkké.
  9. K měkkému masu vmíchejte rajčatový protlak , fazole , majoránku a duste ještě 10 minut.
  10. Maso můžete ozdobit kouskem rozmarýnu.

TIP:

K přípravě můžete použít i suché fazole,které přes noc namočte do vody,poté vodu slijte ,fazole propláchněte a dejte je vařit zároveň s masem.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    263,40 g
  • Sacharidy:

    382,84 g
    • Cukry:

      21,94 g
  • Tuky:

    168,77 g
  • Vláknina:

    117,24 g

Aktivita pro spálení:

747 kcal
93

minut jízdy na kole

71

minut běhu

222

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso s fazolemi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba