Prostreno.cz

Candát s kapary a smetanou

Candát pečený v troubě se smetanou a pikantními kapary . Jednoduché a velmi dobré .

19.10.2021 lanvin
45min

15min příprava

30min vaření

1106 kJ / 264 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Zapékací misku vymažte olejem .
  2. Troubu předehřejte na 190 ° C .
  3. Rybí filety uložte do vymazané zapékací misky , osolte je , opepřete a pokapejte je citronovou šťávou .
  4. K rybě přidejte smetanu a kapary.
  5. Pečte v předehřáté troubě podle velikosti porcí 20 -30 minut.
  6. Před podáváním přidejte plátky citronu a snítky kopru .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,25 g
  • Sacharidy:

    15,19 g
    • Cukry:

      5,77 g
  • Tuky:

    68,30 g
  • Vláknina:

    3,20 g

Aktivita pro spálení:

227 kcal
28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

25min
(35 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát s kapary a smetanou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba