Prostreno.cz

Vepřové kotlety v parmezánu

Šťavnaté vepřové kotlety obalené v parmezánu . Chutné jídlo s jemnou smetanovo -sýrovou chutí .

03.01.2022 lanvin
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

966 kJ / 230 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190°C .
  2. Kotlety osolte a opepřete.
  3. V misce smíchejte hladkou mouku s parmezánem a maso v této směsi obalte .Mouku k masu lehce přitlačte.
  4. Kotlety krátce opečte z obou stran v pekáčku na oleji s máslem .
  5. Maso podlijte vývarem , přidejte drobně nakrájenou cibuli a maso duste přikryté v předehřáté troubě doměkka.
  6. Měkké maso vyndejte na talíř.
  7. Do pekáčku přidejte smetanu , ve které rozmíchejte půl lžíce hladké mouky a vařte 10 minut.
  8. Nakonec vmíchejte nastrouhaný parmezán.
  9. Měkké maso podávejte přelité omáčkou , posypané nakrájenou petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    210,74 g
  • Sacharidy:

    98,99 g
    • Cukry:

      14,69 g
  • Tuky:

    214,34 g
  • Vláknina:

    5,52 g

Aktivita pro spálení:

844 kcal
105

minut jízdy na kole

80

minut běhu

251

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety v parmezánu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba