Prostreno.cz

Celerový salát s parmezánem

Křupavý , lehký , osvěžující salát plný vitamínů. Řapíkatý celer obsahuje vitamíny B1, B2, B3, B5, B6, B9, cholin a vitamín C. Celer je také velmi dobrým zdrojem minerálů, jako je vápník, hořčík, fosfor, draslík a sodík.

13.01.2022 lentilka
20min

20min příprava

1175 kJ / 280 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Olej ,citronovou šťávu a sůl prošlehejte v misce metličkou.
  2. Omyté stonky celeru nakrájejte na stejně velké kousky a nasypte je do větší misky.
  3. Přidejte oloupanou, na tenké plátky nakrájenou cibuli a zakápněte ochuceným olejem.
  4. Posypte hoblinkami parmezánu a hned podávejte.
  5. Podle chuti můžete posypat chilli vločkami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,89 g
  • Sacharidy:

    18,77 g
    • Cukry:

      7,34 g
  • Tuky:

    88,19 g
  • Vláknina:

    2,04 g

Aktivita pro spálení:

330 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

98

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Celerový salát s parmezánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba