Prostreno.cz

Vepřové maso dušené s rajčaty

Čerstvý křen je zdravý. Obsahuje velké množství vitaminu C, působí antibakteriálně, podporuje trávení a zbaví vás únavy. K vepřovému masu si každý přidá křen podle chuti.

08.02.2022 Mikeš
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

335 kJ / 80 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso osolte opepřete a obalte v hladké mouce.
  2. V hrnci na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli , přidejte maso a orestujte ho ze všech stran.
  3. Maso zalijte vývarem a duste doměkka.
  4. Když je maso skoro měkké , přidejte k masu snítky tymiánu a drcená rajčata.
  5. Před podáváním maso nakrájejte a posypte petrželkou. Křen podávejte k masu samostatně .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,01 g
  • Sacharidy:

    198,22 g
    • Cukry:

      24,10 g
  • Tuky:

    69,69 g
  • Vláknina:

    22,05 g

Aktivita pro spálení:

341 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

101

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sekaná

320,24 kcal / 100g
B13,4 g
S8,2 g
T20,7 g

křen

48 kcal / 100g
B1 g
S11 g
T0,5 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso dušené s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba