Prostreno.cz

Kuřecí prsa s fazolkami a růžičkovou kapustou

Kuřecí prsa, zelené fazolky a růžičková kapusta s balsamico přelivem , pečené v troubě .

09.05.2022 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

705 kJ / 168 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 ° C .
  2. V malé misce smíchejte rostlinný olej, ocet balsamico , hořčici , tymián , oregano a sůl.
  3. Kuřecí maso uložte na plech , pokapejte (nebo potřete) ho polovinou připraveného oleje a přidejte skleničku vody.
  4. Maso dejte do předehřáté trouby a pečte 25 minut.
  5. Maso vyndejte z trouby a otočte ho , k masu přidejte očištěné zelené fazolky, růžičkovou kapustu a zeleninu i maso pokapejte druhou polovinou oleje .
  6. Maso dejte zpět do trouby a pečte , až je maso měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    12,50 g
  • Sacharidy:

    46,98 g
    • Cukry:

      15,20 g
  • Tuky:

    122,88 g
  • Vláknina:

    17,10 g

Aktivita pro spálení:

326 kcal
40

minut jízdy na kole

31

minut běhu

97

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

oregano

265 kcal / 100g
B9 g
S68 g
T4 g

zelené fazolky

31 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,28 g

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí prsa s fazolkami a růžičkovou kapustou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba