Prostreno.cz

Hovězí na červeném víně s rozmarýnem

Víno nemusí být pouze nápoj. Nebojte se ho použít jako ingredienci při vaření . Víno, ať už červené nebo bílé, dodá jídlu jedinečnou chuť .

10.05.2022 lanvin
4h a 25min

25min příprava

4h a 0min vaření

952 kJ / 227 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 ° C .
  2. Hovězí maso po celém povrchu osolte a opepřete. ( Pokud je třeba ,můžete z masa vytvarovat váleček a ovázat maso potravinářským provázkem.)
  3. V malé misce smíchejte 4 lžíce rozpuštěného másla, prolisovaný česnek a sušený rozmarýn.
  4. Do pekáčku dejte 2 lžíce rozpuštěného másla a lžíci oleje. Přidejte maso a opečte ho ze všech stran.
  5. Poté maso potřete ochuceným máslem .
  6. K masu přidejte celé stroužky česneku , snítky rozmarýnu , víno , vývar a maso pokapejte redukcí balsamico .
  7. Maso přikryjte , dejte do trouby a pečte doměkka.

TIP:

Balsamico redukce == jedná se o zahuštěnou verzi balzamikového octa .


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    213,42 g
  • Sacharidy:

    36,32 g
    • Cukry:

      1,02 g
  • Tuky:

    228,23 g
  • Vláknina:

    9,32 g

Aktivita pro spálení:

620 kcal
77

minut jízdy na kole

59

minut běhu

185

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí na červeném víně s rozmarýnem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba