Prostreno.cz

Dušená vepřová panenka

Vepřová panenka s máslovou omáčkou a brusinkami .

23.06.2022 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

723 kJ / 172 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku potřete solí a pepřem a opečte ji ze všech stran v kastrolu na lžíci oleje a 2 lžících másla.
  2. Maso posypte nakrájenou cibulí, nasekanými brusinkami , pokapejte octem balsamico , přidejte česnek ,vývar a přikryté duste doměkka.
  3. Měkkou panenku nakrájejte na plátky.
  4. Do kastrolu ve kterém se dusila panenka přidejte studené máslo a důkladně promíchejte s vypečenou šťávou .
  5. Plátky masa vložte do omáčky a jen krátce je prohřejte.
  6. Před podáváním posypte petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    184,24 g
  • Sacharidy:

    39,92 g
    • Cukry:

      7,48 g
  • Tuky:

    163,00 g
  • Vláknina:

    3,76 g

Aktivita pro spálení:

617 kcal
77

minut jízdy na kole

58

minut běhu

184

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sušené brusinky

325 kcal / 100g
B8,6 g
S82 g
T1 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba