Prostreno.cz

Marinovaná hovězí svíčková

Kostky hovězí svíčkové marinované v marinádě s bílým vínem , restované se žampiony.

20.08.2022 lanvin
1h a 30min

1h a 15min příprava

15min vaření

943 kJ / 225 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Smíchejte všechny přísady na marinádu .
  2. Maso nakrájejte na stejně velké kostky a nasypte ho do marinády.
  3. Maso promíchejte s marinádou a v chladu nechte marinovat alespoň 1 hodinu .
  4. Velkou pánev rozehřejte na středně vysokou teplotu .
  5. Přidejte olej , maso a opečte ho ze všech stran.
  6. Když jsou kousky masa téměř propečené, přidejte houby. V případě potřeby přidejte více oleje.
  7. Restujte , až je maso zcela měkké. Měkké maso osolte a opepřete .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,54 g
  • Sacharidy:

    17,71 g
    • Cukry:

      6,16 g
  • Tuky:

    60,22 g
  • Vláknina:

    1,64 g

Aktivita pro spálení:

183 kcal
22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hovězí svíčková

250 kcal / 100g
B20 g
S5 g
T15 g

žampion dvouvýtrusný

30,2 kcal / 100g
B3,09 g
S4,01 g
T0,2 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaná hovězí svíčková

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba