Prostreno.cz

Hovězí svíčková s fazolkami

Šťavnatý kousek hovězí svíčkové s fazolovými lusky .

09.09.2022 lentilka
1h a 20min

45min příprava

35min vaření

952 kJ / 227 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na tenké dlouhé plátky .
  2. Smíchejte olej , sójovou omáčku , cukr a do takto připravené směsi nasypte maso a promíchejte ho ,aby se obalilo olejem , nechte maso 30 minut marinovat.
  3. Velkou pánev , nebo wok rozehřejte na středně vysokou teplotu.
  4. Přidejte hovězí maso s marinádou a míchejte , až se odpaří všechna tekutina, snižte teplotu a maso míchejte ještě 5-7 minut , poté přendejte maso na talíř.
  5. Na stejnou pánev přidejte 2 lžíce oleje , zelené fazolky , česnek a za stálého míchání restujte 2-3 minuty , pak přidejte zpět hovězí maso.
  6. Maso a fazolky posypte kurkumou ,chilli vločkami ,osolte ,přidejte vodu a přikryté duste 5–7 minut .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    129,46 g
  • Sacharidy:

    56,98 g
    • Cukry:

      19,24 g
  • Tuky:

    195,96 g
  • Vláknina:

    5,67 g

Aktivita pro spálení:

646 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

192

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí svíčková s fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba