Prostreno.cz

Vepřové maso se zeleninou

Vepřové plátky , které se dusí ve směsi rajčat s octem balsamico a cibulí . Všechny chutě se dokonale spojí, a vznikne lahodná a vydatná omáčka.

12.11.2022 lentilka
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

873 kJ / 208 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Na dno pekáčku nasypte nakrájenou cibuli a rajčata .
  2. Na nakrájenou cibuli s rajčaty položte osolené , opepřené maso .
  3. Balsamico, víno a hořčici smíchejte ,směs nalijte na vepřové maso a vše zakápněte olejem .
  4. Maso přikryjte dejte do trouby předehřáté na 190 °C a duste doměkka.
  5. Děrovanou lžící vyjměte vepřové maso na talíř a udržujte ho na teplém místě ,nebo maso přikryjte alobalem.
  6. Smíchejte mouku s vodou a vmíchejte ji k zelenině v pekáčku .Vařte 5 minut.
  7. Podávejte s bramborovou kaší, nebo opečenými bramborami a zeleninovým salátem.
  8. Můžete ozdobit nakrájenou bazalkou , nebo petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    166,76 g
  • Sacharidy:

    33,22 g
    • Cukry:

      6,31 g
  • Tuky:

    116,22 g
  • Vláknina:

    3,14 g

Aktivita pro spálení:

576 kcal
72

minut jízdy na kole

54

minut běhu

171

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Lívance nadýchané

25min
(1 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

5min
(2 hlasů)

Kynuté lívance

1h a 15min
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba