Prostreno.cz

Telecí na rozmarýnu

Telecí plátky dušené s pomerančem , rozmarýnem, medem, česnekem a cibulí. Výsledek je vynikající a příprava jednoduchá.

30.11.2022 lentilka
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

499 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 ° C .
  2. Z jednoho pomeranče nastrouhejte kůru , z obou pomerančů vymačkejte šťávu.
  3. Maso osolte, opepřete a položte ho do zapékací misky.
  4. V rendlíku lehce zahřejte pomerančovou kůru , pomerančovou šťávu , máslo , med a prolisovaný česnek – jen aby se vše důkladně spojilo . Směsí přelijte maso .
  5. Kolem masa nasypte oloupanou , na plátky nakrájenou cibuli , přidejte snítky rozmarýnu , vývar , maso přikryjte ,dejte do předehřáté trouby a duste doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    204,01 g
  • Sacharidy:

    72,39 g
    • Cukry:

      31,52 g
  • Tuky:

    62,93 g
  • Vláknina:

    14,52 g

Aktivita pro spálení:

396 kcal
49

minut jízdy na kole

37

minut běhu

118

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pomeranč

47 kcal / 100g
B0,91 g
S11 g
T0,15 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

rozmarýn čerstvý

131 kcal / 100g
B3 g
S20 g
T5 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí na rozmarýnu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba