Prostreno.cz

Telecí na červeném víně

Telecí maso dušené s červeným vínem a houbami .

17.05.2023 lanvin
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

557 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky , osolte ho ,opepřete a zprudka opečte ze všech stran na oleji , aby se maso zatáhlo.
  2. Maso podlijte vínem, vývarem, přidejte celé, oloupané stroužky česneku ,přikryjte a duste 60 minut .
  3. K masu přidejte nakrájené houby ,snítky rozmarýnu a duste, až je maso měkké . Doba dušení záleží na kvalitě masa.
  4. Maso můžete podávat například s bramborovou kaší . Pokud chcete hustou omáčku zahustěte ji instantní jíškou , nebo 2 lžičkami škrobu , který rozmíchejte ve 100 ml vody .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    223,56 g
  • Sacharidy:

    55,53 g
    • Cukry:

      2,72 g
  • Tuky:

    105,02 g
  • Vláknina:

    15,84 g

Aktivita pro spálení:

537 kcal
67

minut jízdy na kole

51

minut běhu

160

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba