Prostreno.cz

Kuřecí játra na červeném víně

Játra připravená na červeném víně s šalotkou.

04.04.2012 lanvin
30min

10min příprava

20min vaření

456 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Játra omyjte a osušte. Šalotku oloupejte a nakrájejte na čtvrtky.
  2. Na pánvi rozehřejte lžíci oleje a lžíci másla, přidejte šalotku, posypte ji cukrem a nechte 1 minutu restovat, přidejte ocet balsamico, nakrájený rozmarýn, vývar a víno. Vařte, až se tekutiny zredukují na polovinu.
  3. Na jiné pánvi s rozehřátým máslem a olejem orestujte játra. Měkká játra vložte do připravené omáčky a prohřejte. Maximálně 3 minuty. Podle chuti osolte a opepřete.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    82,26 g
  • Sacharidy:

    201,46 g
    • Cukry:

      78,01 g
  • Tuky:

    68,66 g
  • Vláknina:

    36,90 g

Aktivita pro spálení:

914 kcal
114

minut jízdy na kole

87

minut běhu

272

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená telecí játra

(16 hlasů)
55min
567 kJ

Telecí játra na cibulce

(11 hlasů)
40min
808 kJ

Kuřecí játra s cibulkou

(7 hlasů)
30min
723 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

hnědý cukr

380 kcal / 100g
B0 g
S98 g
T0 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí játra na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba