Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Avatar
Avatar
Danuše 14.05.2017

Vazeni, muj bramborak je bez mouky, k nastrouhanym a vymackanym bramboram pridam vejce, sul, cesnek, majoranku, pepr, a taky jiz zminovany kmin, to aby brisko nebolelo :-). Pecu na sadle. Dobrou chut vsem!!!

Avatar
kamila76 05.11.2016

bramborákem se nic nezkazí!!!!!

Avatar
hedvika 18.05.2016

klasika

Avatar
hedvika 17.05.2016

klasika,miluju je

Avatar
hedvika 09.05.2016

mléko do bramboráků nepřidávám

Avatar
maxiking 03.05.2016

*5*

Avatar
moniika 27.04.2016

přesně, hodně česneku ;-)

Avatar
renda4141 31.03.2016

Klasika.:-)

Avatar
lissey 21.02.2016

U nás jsou bramboráky hodně oblíbené.

Avatar
konatovka 03.02.2016

Bramboráky nezklamou.*1*

Avatar
deeana 16.08.2015

klasický recept

Avatar
Sisusinna 10.08.2010

hi hi hi, občas je dobré si připomenout i klasiku např. malý tip od naší rodinky (i když pravda, dnes jsou struhadla elektrická): u nás se brambory proženou mlýnkem na maso, tím je vzniklá hmota sama od sebe natolik kašovitá, že se většinou nemusí ředit mlékem a bramborák je pak mnohem víc - hm - bramborovatější ;-)

Avatar
Irena 24.07.2010

Jo bramboráky jsou mňamka, ale to zná přece každý. Já myslela, že tu najdu inspiraci na něco nového mimořádného:-/ a ne klasiku.

Avatar
Honza 15.07.2010

Česneku a majoránky nešetřit, super je přidat kmín. Mňam

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba