Prostreno.cz

Bábovka s červeným vínem

Voňavá a vláčná bábovka se skořicí a vínem.

19.12.2013 lentilka
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

1309 kJ / 312 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Žloutky s cukrem a vanilkovým cukrem našlehejte do pěny.
  2. Postupně za stálého míchání přidávejte ostatní ingredience a nakonec vmíchejte sníh z bílků. Pokud je těsto příliš řídké, přidejte trochu mouky.
  3. Nalijte do vymazané a vysypané formy na bábovku.
  4. Pečte při 180 °C asi 60 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    106,95 g
  • Sacharidy:

    811,81 g
    • Cukry:

      519,65 g
  • Tuky:

    308,32 g
  • Vláknina:

    25,50 g

Aktivita pro spálení:

643 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

191

minut uklízení





Podobné recepty

Bábovka z vaječného koňaku

(16 hlasů)
55min
1223 kJ

Trojfarebná bábovka

(13 hlasů)
1h a 20min
1304 kJ

Rychlá bábovka

(8 hlasů)
1h a 15min
1461 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bábovka s červeným vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba