Prostreno.cz

Horký brusinkový punč

Horký punč s hřebíčkem a skořicí.

12.03.2014 sun
15min

15min příprava

0min vaření

717 kJ / 171 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brusinkový nektar svařte společně s hnědým cukrem, hřebíčkem a skořicí.
  2. Sejměte z plotýnky a nechte pár minut vyluhovat.
  3. Vymačkejte pomeranč a šťávu vmíchejte ke svařenému nektaru.
  4. Podle chuti přilijte rum (můžete však alkohol vynechat, nápoj chutná výborně i jako „dětský punč“).
  5. Ozdobte pomerančem rozkrájeným na dílky a skořicí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,15 g
  • Sacharidy:

    348,65 g
    • Cukry:

      77,55 g
  • Tuky:

    75,75 g
  • Vláknina:

    148,62 g

Aktivita pro spálení:

1512 kcal
189

minut jízdy na kole

144

minut běhu

451

minut uklízení





Podobné recepty

Ledový broskvový punč

(13 hlasů)
15min
59 kJ

Vánoční studený punč

(8 hlasů)
20min
669 kJ

Broskvový punč

(8 hlasů)
15min
380 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

nektar Cranberry

46 kcal / 100g
B0 g
S12 g
T0 g

hřebíček

274 kcal / 100g
B5 g
S65 g
T20 g

rum

231 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

hnědý cukr

380 kcal / 100g
B0 g
S98 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Horký brusinkový punč

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba