Prostreno.cz

Opilá čokoláda

Čokoláda se šlehačkou a rumem.

16.03.2014 lanvin
16h a 10min

16h a 0min příprava

10min vaření

1413 kJ / 337 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rozlámejte čokoládu na malé kousky a smíchejte s kávou a alkoholem.
  2. V kastrůlku přiveďte k varu 250 ml smetany, přidejte rozlámanou čokoládu, kávu a alkohol, míchejte, až se čokoláda rozpustí a bude hladká.
  3. Rozdělte do 4 - 6 šálků a nechte v chladničce přes noc odpočinout.
  4. Před podáváním ušlehejte 150 ml smetany s cukrem na tuhou šlehačku.
  5. Šálky s čokoládovou směsí ozdobte šlehačkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,00 g
  • Sacharidy:

    154,05 g
    • Cukry:

      120,85 g
  • Tuky:

    204,10 g
  • Vláknina:

    6,00 g

Aktivita pro spálení:

679 kcal
84

minut jízdy na kole

64

minut běhu

202

minut uklízení





Podobné recepty

Whisky nápoj

(9 hlasů)
15min
318 kJ

Čokoládový likér

(10 hlasů)
30min
1364 kJ

Svařené víno s rybízovým džusem

(10 hlasů)
25min
816 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar verrca
13.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Opilá čokoláda

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba