Prostreno.cz

Slepičí vývar s cibulkou

vývar se šalotkami a jarní cibulkou
31.03.2014 sun
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

419 kJ / 100 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Slepici,nebo kuřecí čtvrtky opláchněte ,tučnou kůži okolo břišní části a krku odřízněte a maso vložte do velkého hrnce,zalijte 2.5 l vody ,přidejte koření a vařte na mírném ohni 1 hodinu
  2. Přidejte očištěnou mrkev, petržel ,česnek ,šalotky , celer a vařte dalších 30 minut.Pak polévku sceďte.
  3. Do polévky dejte šalotky ,obrané maso ,mrkev nakrájenou nadrobno,podle chuti osolte
  4. Podávejte s nudlemi hustě posypané nakrájenou jarní cibulkou

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,78 g
  • Sacharidy:

    469,78 g
    • Cukry:

      101,98 g
  • Tuky:

    26,40 g
  • Vláknina:

    127,92 g

Aktivita pro spálení:

342 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Slepičí vývar s cibulkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba