Prostreno.cz

Hovězí závitky v červeném víně

Tenké plátky hovězího masa plněné slaninou a česnekem
11.04.2014 Mikeš
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

795 kJ / 190 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso na závitky rozklepejte na co nejtenčí plátky.
  2. V misce smíchejte petrželku, jemně nasekanou slaninu, prolisovaný česnek, pomerančovou kůru, sůl a pepř, touto směsí posypte rovnoměrně všechny plátky masa.
  3. Plátky co nepevněji zabalte a sepněte je párátkem.
  4. V pánvi rozehřejte olej a závitky 5 minut smažte,občas je obracejte, přidejte bobkový list, cukr, sůl a pepř,víno a duste ,až je maso měkké

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,27 g
  • Sacharidy:

    22,31 g
    • Cukry:

      7,37 g
  • Tuky:

    60,63 g
  • Vláknina:

    3,54 g

Aktivita pro spálení:

143 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí závitky v červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba