Prostreno.cz

Zeleninový vývar s chřestem

polévka s chřestem a kukuřicí
14.04.2014 Mikeš
25min

15min příprava

10min vaření

125 kJ / 29 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný chřest nakrájejte na malé kousky
  2. Z bílku vyšlehejte sníh, kukuřičnou mouku smíchejte s vodou do hladké pasty.
  3. Vývar přiveďte k varu, přidejte kukuřici a chřest.
  4. Když se voda začne vařit, přidejte za stálého míchaní připravenou pastu z kukuřičné mouky a postupně i vyšlehaný bílek.Vařte 5 minut
  5. Podávejte horké,ozdobené jemně nakrájenou jarní cibulkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    43,50 g
  • Sacharidy:

    150,91 g
    • Cukry:

      19,80 g
  • Tuky:

    11,55 g
  • Vláknina:

    12,65 g

Aktivita pro spálení:

132 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

kukuřičná mouka

365 kcal / 100g
B6 g
S76 g
T1 g

sterilovaná kukuřice

86 kcal / 100g
B3 g
S19 g
T1 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový vývar s chřestem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba