Prostreno.cz

Skopová polévka

maďarská skopová polévka
23.04.2014 lentilka
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

386 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Skopové maso nakrájejte na stejně velké kostičky, omyjte a nechte na sítu okapat.
  2. V hrnci rozehřejte olej a na oleji orestujte nadrobno pokrájenou cibuli, posypte paprikou, promíchejte,přidejte skopové maso a ochuťte solí a pepřem.
  3. Přidejte bobkový list, kmín,prolisovaný česnek a vývar Maso vařte přikryté, na malém plameni.
  4. V menším hrnci mezitím uvařte zelené fazolky a brambory, vše pokrájené na stejně velké kousky.
  5. Ze 4 lžic oleje a 2 lžic mouky připravte zlatavou jíšku,kterou přidejte do polévky. Povařte 10 minut ,pak přidejte fazolky a brambory. Podávejte s kopečkem zakysané smetany

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,61 g
  • Sacharidy:

    452,92 g
    • Cukry:

      24,62 g
  • Tuky:

    119,52 g
  • Vláknina:

    105,52 g

Aktivita pro spálení:

610 kcal
76

minut jízdy na kole

58

minut běhu

182

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Skopová polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba