Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Avatar
Avatar
Marký 11.08.2022

Babička takový pokrm nazývala po jihočesku “bác” a pekla jej v troubě na pekáči jako koláč.

Avatar
Michelle 14.05.2020

*18**18*Pro Daniela: Jo, jo, mnoho lidí nemá ani páru, co všechno je "maso", čili živočišní produkt. Již jsem viděla v sekci Vegetariánské taky francouzské brambory s klobásou, nebo smažák se šunkou. :-D

Avatar
Venas 20.04.2017

Takovýto bramborák(kynutý),se nazývá na rokycansku hluchec,ale má i mnoho jiných názvů jako bác,brdlajs atd. V postatě má podobné složení jenom rozdíl je v tom,že se vykynuté těsto dá do pekáče a peče se v troubě.vylepšuje se právě škvarkami,popřípadě pokrájeným uzeným. Výborný je např.k bramborové polévce,nebo k bílé kávě...

Avatar
kamila76 07.12.2016

bramborák!!!!!

Avatar
renda4141 11.05.2016

Raději zůstanu u klasiky.

Avatar
maxiking 05.05.2016

;-)

Avatar
kamila76 03.05.2016

???????? proč to dělat složitě, když jsou jednodušší varianty *18*

Avatar
heenna 16.04.2016

radsi klasika

Avatar
kamila76 10.04.2016

Také zkusím.*17*

Avatar
glady 06.03.2016

neznám, vyzkouším

Avatar
lissey 29.02.2016

Trochu zdlouhavější recept, ale mě tato verze chutná.

Avatar
konatovka 03.02.2016

Já nemám kynuté těsto ráda.*1*

Avatar
deeana 29.12.2015

zajímavá obměna klasického receptu

Avatar
moniika 25.08.2015

ještě jsem nezkoušela

Avatar
Daniela 29.09.2011

200 gramů škvarků a je to v sekci bezmasá jídla?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba