Prostreno.cz

Okoun se zeleninou

okoun dušený na bílém víně
06.05.2014 Mikeš
50min

15min příprava

35min vaření

480 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na dno zapékací misky rozprostřete oloupané,na plátky nakrájené brambory,na brambory dejte nakrájenou cibuli a jemně nasekaný celer
  2. Na zeleninu položte osolené,opepřené porce ryby ,zakápněte citrónovou šťávou,přidejte bobkový list , olivový olej a víno
  3. Posypte petrželkou a přikryté duste 35 minut na mírném ohni .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    131,90 g
  • Sacharidy:

    228,05 g
    • Cukry:

      14,70 g
  • Tuky:

    66,40 g
  • Vláknina:

    52,20 g

Aktivita pro spálení:

691 kcal
86

minut jízdy na kole

65

minut běhu

206

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

sekaná

320,24 kcal / 100g
B13,4 g
S8,2 g
T20,7 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Okoun se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba