Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Avatar
Avatar
deeana 06.07.2016

luxusní karboše, skvělé ke kaši, mají úspěch *11**1*

Avatar
hedvika 14.05.2016

nejlepší

Avatar
kamila76 09.05.2016

*16**16**16*

Avatar
kamila76 05.05.2016

bylinky začnu dávat - já zatím dávám jen majoránku *17*

Avatar
hedvika 05.05.2016

klasika také karboše dělám

Avatar
maxiking 05.05.2016

*1*

Avatar
heenna 23.04.2016

*11*

Avatar
moniika 22.04.2016

s bylinkama fajnové

Avatar
renda4141 16.04.2016

Ten javorový sirup bych vynechala, ale jinak super.:-)

Avatar
hedvika 14.04.2016

nesmrtelné karboše

Avatar
heenna 11.04.2016

ja bych to s tim sirupem zkusila

Avatar
glady 11.04.2016

karboše jsou prostě mňamka

Avatar
hedvika 10.04.2016

užasné karboše <3

Avatar
alenab 10.04.2016

karbošky milujeme - sirup bych asi nepřidávala, nemám ráda maso "na sladko", ake se šalvějí zkusím.*11*

Avatar
konatovka 09.04.2016

Udivuje mě tam ten javorový sirup, to si neumím představit, jinak karbanátky mám moc ráda.*1*

Avatar
renik.71 09.04.2016

Mleté maso v této podobě si občas dáme rádi.

Avatar
pajakr 09.04.2016

no jo karboše, ty nikdy nezklamou

Avatar
lissey 09.04.2016

Nesmrtelné karboše.;-)

Avatar
benca 08.04.2016

mnamkove

Avatar
overlooks 08.04.2016

Řeklo by se obyčejné karbanátky, ale my je doma máme moc rádi. A je tolik variant...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba